Axanova Strong / hot serie, voor intensieve werking

De essentiële oliën ontvouwen hun effect snel na het aanbrengen. Een rustgevende, tintelende en intense warmte kan worden gevoeld. Met wierookolie voor een dieper effect in de huid.

Axanova Power en Hot warmte producten 

Intensieve Pijnverlichting en Spanningsvermindering

Ontdek de weldaad van intensieve warmte en verlichting met Axanova power-en hot warmte producten, speciaal ontworpen voor de behandeling van pijn en spanning in de nek, schouders, en rug. Deze krachtige producten bieden snelle verlichting en ontspant gespannen spieren.

Verlicht Pijn en Spanning: Axanova power-en hot  is ontwikkeld om pijn in de nek, schouders en rug effectief te verlichten. Daarnaast is het ideaal voor het verminderen van spierspanning en spierspasmen, waardoor je snel comfortabeler wordt.

Intens Warmtegevoel: Het geheim van onze formule ligt in de actieve ingrediënten die na het aanbrengen kort afkoelen om vervolgens een intens merkbaar warmtegevoel te veroorzaken. Dit warmtegevoel bevordert de doorbloeding, kalmeert pijn en verlicht spanning in de spieren.

Ideaal voor Verschillende Doelgroepen: Axanova power-en hot is geschikt voor mensen met ernstige spanningspijn, drukbezette professionals (dankzij de handige dispenser voor op kantoor en onderweg), actieve individuen, en mensen van gevorderde leeftijd die comfort en welzijn zoeken.

Of je nu de hele dag achter je bureau zit, actief bent in de sportschool, of gewoon de dagelijkse spanningen van het leven ervaart, Axanova power-en hot biedt directe verlichting en helpt je om pijn en spanning snel achter je te laten.