Axanova Activ serie

Dubbele werking: Kort na het aanbrengen ontwikkelt de menthol die erin zit zijn verkoelende werking. Een op elkaar afgestemd mengsel van essentiële oliën bevordert vervolgens de bloedcirculatie in de huid en er wordt een rustgevende warmte gevoeld. De glycosaminoglycanen zijn natuurlijke voedingsstoffen en bouwstoffen voor het bindweefsel van de huid.

Axanova Activ

Dual-Action Relief - Koelende en Verwarmende Spier- en Gewrichtsverzorging

Ontdek de ultieme ontspanning voor je lichaam met het Active Dual-Action principe, onze geavanceerde spier- en gewrichtsverzorging met een dubbele werking. Dit innovatieve product biedt een unieke combinatie van verkoeling en verwarming, waardoor spanning snel wordt verlicht en ontspanning optreedt.

Koelen en Verwarmen

Direct na het aanbrengen voel je de verfrissende werking van menthol, die onmiddellijke verlichting biedt aan pijnlijke spieren en gewrichten. Maar dat is niet alles. Een zorgvuldig samengesteld mengsel van essentiële oliën volgt, dat de bloedcirculatie in de huid bevordert en een kalmerende warmte opwekt. Deze combinatie van koeling en verwarming zorgt voor een ongeëvenaarde ontspanning. 

Voedt Het Bindweefsel: Wat Axanova Activ nog specialer maakt, is de toevoeging van glycosaminoglycanen. Deze natuurlijke voedingsstoffen fungeren als bouwstenen voor het bindweefsel van de huid en het lichaam. Hierdoor wordt niet alleen de huid verzorgd, maar wordt ook het herstel van beschadigde spieren en gewrichten ondersteund. 

Het principe is eenvoudig maar effectief: menthol zorgt voor directe verkoeling, gevolgd door een harmonieuze samenwerking van essentiële oliën die de bloedcirculatie stimuleren en een rustgevende warmte creëren. Het resultaat? Pure ontspanning en verlichting.