Over Consumedix

Consumedix B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van hoogwaardige gezondheids- en (mond)verzorgingsproducten aan consumenten die waarde hechten aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Onze producten bieden niet alleen effectieve oplossingen, maar voldoen ook aan de behoeften van mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid, zichzelf willen behandelen bij kleine kwalen, zich goed willen verzorgen en zich willen beschermen met de beste producten op de markt.

Onze Dienstverlening: Wij leveren onze gezondheidsproducten, verzorgings- en beschermingsproducten rechtstreeks aan consumenten, evenals via groothandels en detailhandel. Onze voornaamste focus ligt op de Benelux en Duitstalige landen. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging of gezondheidsbescherming, Consumedix staat paraat om hoogwaardige oplossingen te bieden.

Een Historie van Excellente Service: Consumedix werd opgericht in 2017 als dochteronderneming van Mediphos Group BV. In maart 2021 hebben we ons portfolio uitgebreid met de overname van ons zusterbedrijf, Mediphos Medical Supplies BV, en zijn we verdergegaan onder de naam Mediphos OTC Consumer Healthcare BV. Als familiebedrijf met een kantoor en eigen magazijn in Renkum, streven we naar uitmuntende klantenservice. Onze back-officesales is altijd beschikbaar voor vragen over producten of levering, en onze buitendienst staat klaar om vragen te beantwoorden en bestellingen te verwerken.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Consumedix is ISO-gecertificeerd en we zijn vastberaden om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel te dragen. We geloven in het belang van duurzaamheid en dragen dit uit in al onze activiteiten.

Beschikbaarheid van Producten: Onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse webshops, groothandels, (zelfstandige) drogisterijen, apotheken en shops voor de dentale professie. We zijn er trots op om deel uit te maken van het gezondheids- en welzijnslandschap en bij te dragen aan een gezondere en beter verzorgde samenleving.

Bij Consumedix B.V. verenigen we kwaliteit, innovatie en duurzaamheid om producten te leveren die het welzijn van mensen ondersteunen. We zijn er om te dienen, te beschermen en te verzorgen, en we kijken uit naar een gezondere toekomst samen met onze klanten en partners.