Axanova massageolie 200ml

€ 12,45

Productnummer: AX-MO

Meer producten van +++ Axanova +++ tonen

Axanova Activ Bath 250ml

€ 16,95
Axanova Activ fluid 200ml

€ 12,95
Axanova Activ gel 125 ml

€ 12,95
Axanova Activ patch 5 stuks

€ 12,95
Axanova Cold Hot Pearls Maxi

€ 12,95
Axanova Cold Hot Pearls Mini

€ 12,95
Axanova Cool gel 125ml

€ 12,95
Axanova Cool patch 5 stuks

€ 12,95
Axanova Cool spray 200ml

€ 11,95
Axanova Hot belt 2 stuks

€ 15,95
Axanova Hot gel 125ml

€ 12,95
Axanova Power gel 50 ml

€ 12,95
Axanova Power Patch 7 stuks

€ 12,95
Axanova massageolie 200ml

Axanova massage olie. 

Voor Langdurige en Voedende Massages

Ontdek de ultieme massage-ervaring met onze Axanova Massageolie, ontworpen voor langdurige massages die de huid verzorgen en verjongen. Deze bijzondere massageolie verspreidt gemakkelijk, biedt uitstekende grip en bevordert de gezondheid en soepelheid van de huid.

Gemakkelijk te Verspreiden: Onze speciale combinatie van zorgvuldig geselecteerde huidfunctieoliën maakt deze massageolie gemakkelijk te verspreiden. Je handen glijden moeiteloos over de huid, wat zorgt voor een vloeiende en comfortabele massage-ervaring.

Goede Grip voor Professioneel Gebruik: Axanova Massageolie is ideaal voor professioneel gebruik dankzij zijn uitstekende grip. Hierdoor kunnen massagetherapeuten met precisie werken en de best mogelijke massage-ervaring bieden aan hun klanten.

Huidconditionering en Voeding: Deze massageolie doet meer dan alleen maar masseren. Het bevordert de elasticiteit en soepelheid van de huid, en biedt intensieve huidconditionering. Het is ook ideaal voor de droge huid, waardoor het comfort en hydratatie biedt.

Stimulatie van de Bloedcirculatie: Sinaasappel- en citroenolie in de formule hebben een licht stimulerende werking en bevorderen op milde wijze de bloedcirculatie in de huid. Dit helpt om spanning te verlichten en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Ideaal voor Diverse Toepassingen: Axanova Massageolie is perfect voor professionele langdurige massages, sportmassages (zowel voor als na het sporten), privémassages aan huis, en atleten die huidbescherming nodig hebben bij water- en contactsporten.

Ervaar de verjongende kracht van langdurige massages met Axanova Massageolie . Geef je huid de zorg die het verdient en geniet van de voordelen van een zachte, soepele en gehydrateerde huid.


Gebruiksaanwijzing: Dun op het te behandelen lichaamsdeel aanbrengen en uitsmeren. Niet in de ogen wrijven. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen jonger dan 4 jaar. Houdbaarheidsdatum: zie bovenzijde verpakking. 

Werkzame stoffen: Jojoba-olie, sinaasappelolie, citroenolie
Ik heb last van..: Stijve spieren, Stijve spieren na het sporten, Vastzittende spieren, Vermoeide spieren
Werking: Warm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.