GRATIS verzending vanaf € 40,-
Verzending binnen 24 uur
30 dagen geld terug garantie
Veilig betalen via Ideal of MisterCash
Hotline 088 606 3800

Last van stijve spieren en gewrichten? Met Axanova voelen de spieren en gewrichten snel soepel aan. Het geheim schuilt in de natuurlijk werkzame bestanddelen en de combinatie van koelen en verwarmen.

Snel en langdurige werking

De producten van Axanova zijn met zorg samengesteld voor de verzorging van stijve spieren en gewrichten. Stijve spieren en gewrichten voel je vaak tijdens het sporten, werken of tijdens dagelijkse inspanningen. Een aantal Axanova-producten zijn medisch hulpmiddel. Deze producten bevatten geen pijnstillers, maar verlichten pijn op natuurlijke wijze door de ideale combinatie van etherische oliën. Ze werken snel en langdurig en worden direct door de huid opgenomen. Plus ze vlekken niet en voelen niet vet aan.

Plantaardige hulp

Etherische oliën zijn vluchtig uit planten gewonnen oliën. Elk middel heeft zijn eigen uitwerking op het lichaam. Menthol biedt bijvoorbeeld verkoeling en verzacht daardoor een pijnlijk gevoel. Terwijl arnika (valkruid) de doorbloeding bevordert. En glucosamine zorgt voor de smering van gewrichten en helpt ze soepel te houden. Zo zijn er nog veel meer bestanddelen die het lichaam op natuurlijke wijze sterken: van sinaasappelolie tot sparnaaldenolie tot eucalyptusolie.

Stijve spieren en gewrichten

De verschillende Axanova-producten zijn met zorg samengesteld om te verzachten, te ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en herstel te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Voor, tijdens en na het sporten kun je ook de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om spieren te versoepelen en herstel te bevorderen. Terwijl de gele lijn het beste effect geeft na intensieve inspanning. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, dan wel een verkoelend én verwarmend effect.

Deze producten kunt u het beste gebruiken

Bij twijfel neem contact met ons op.

Axanova Cool patch 5 stuks
Verkoelende pleister voor soepele spieren en gewrichten. Direct merkbare, langdurige verkoelende werking. Na het aanbrengen van de Axanova Cool patch, merkt u direct een verkoelend effect dat gedurende ca 6 uur kan aanhouden dankzij een natuurlijk koelsysteem met menthol-hydrogel.Koude applicatie is een traditioneel effectieve therapie met pijn reducerende fysische eigenschappen als reactie op klachten van spieren en gewrichten.Voor koeling van de huid bij verrekking, verstuiking en bloeduitstortingen.Gebruiken op: nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten. Gebruiksaanwijzing 1. Folie van de patch verwijderen en op de gereinigde huid aanbrengen. 2. Door de patch strijkend met de hand aan te drukken kan de werking versterkt worden. 3. Sachet tegen warmte beschermen en na het openen weer goed afsluiten. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. maximaal 3 patches per dag. Niet te gebruiken op open wonden, beschadigde huid, slijmvlies, ogen en bij huidziekten. Gebruik direct beëindigen na irritaties. Niet in de ogen wrijven. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van kinderen bewaren en na gebruik direct weggooien. Werkzame stoffen Menthol, pepermuntolie.Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing! Conformité Européenne (CE) - EU conformance

€ 12,95*
Axanova Activ patches
Koude applicatie is een traditioneel effectieve therapie met pijn reducerende fysieke eigenschappen als reactie op klachten van spieren en gewrichten. De langdurige warmtewerking zorgt voor de nodige ontspanning. Helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten. Vermindert spierspanning en ontspant bij verkrampingen Gebruiken op: Nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten. Gebruiksaanwijzing 1. Folie van de patch verwijderen en op de gereinigde huid aanbrengen. 2. Door de patch strijkend met de hand aan te drukken kan de werking versterkt worden. 3. Sachet tegen warmte beschermen en na het openen weer goed afsluiten. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. maximaal 3 patches per dag. Niet te gebruiken op open wonden, beschadigde huid, slijmvlies, ogen en bij huidziekten. Gebruik direct beëindigen na irritaties. Niet in de ogen wrijven. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van kinderen bewaren en na gebruik direct weggooien. Werkzame stoffen Wintergroenolie en vanillyl butylether.Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing! Conformité Européenne (CE) - EU conformance

€ 12,95*
Axanova Hot gel 125ml
Voor soepele spieren en gewrichten. Verwarmt de spieren en brengt de doorbloeding op gang. Kort na het aanbrengen van de Axanova hot gel, treedt er een prikkelende warmtewerking op en helpt de doorbloeding op gang.Dit door de ideale combinatie van natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën. Axanova hot gel wordt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij. Gebruiken op: nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten. Ingrediënten: Aqua, Isopropyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Gaultheria Procumbens, Tromethamine, Carbomer, Picea Excelsa, Limonene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Eucalyptus Globulus, Boswellia Carterii, Limonene, Menthol, Rosmarinus Officinalis, Linalool (INCI-Declaration).Gebruiksaanwijzing Naar behoefte meermaal daags het betreffende lichaamsdeel 2 á 3 minuten licht in masseren. Niet in de ogen wrijven. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen jonger dan 4 jaar. Werkzame stoffen Menthol, dennennaald olie, wintergroenolie, rozemarijnolie, eucalyptusolie, wierook olie en vanillyl butyl ether.Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing!

€ 11,95*

Vragen?


Wil je meer weten, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *