GRATIS verzending vanaf € 40,-
Verzending binnen 24 uur
30 dagen geld terug garantie
Veilig betalen via Ideal of MisterCash
Hotline 088 606 3800

Gewrichten soepel houden? De producten van Axanova verzorgen en herstellen. Ontdek de kracht van verwarmen, koelen of van een combinatie van beide.

Vrijuit bewegen?

Soepele gewrichten zien we misschien als iets vanzelfsprekends, maar dat is het niet altijd. Dat merk je bijvoorbeeld wanneer je een dag in een verkeerde werkhouding hebt gezeten. Na het sporten. Of na een slechte nachtrust. Maar ook naarmate je ouder wordt, beweeg je minder vrij uit dan vroeger. Met de juiste verzorging blijven gewrichten wel soepel.

Verwarm gewrichten voor soepele gewrichten

Producten met warmtewerking en warmte-koelwerking dragen bij aan soepele gewrichten. Ze hebben een ontspannende werking op spieren en pezen. Om je gewrichten te ‘smeren’ maak je gebruik van Axanova-producten uit de activ-lijn en hot-lijn.

Combineer koud en warm voor soepele gewrichten

De producten uit de Axanova activ-lijn bieden het beste uit beide werelden. De gebruiker voelt eerst een aangename verkoeling, waarna er een warmte-effect plaatsvindt. De combinatie van verkoelen, verzachten, ontspanning en doorbloeding helpt gewrichten weer soepel te maken.

Koel serie met arnica

Daarnaast bieden koelproducten verlichting. Denk hierbij aan een cool spray, cool gel of cool patch van Axanova. De cool gel en cool patch met arnica verzachten de pijn door de hydrogel met menthol, die zorgt voor een aangenaam verkoelend effect. Door te koelen vernauwen de bloedvaten zich tijdelijk, hierdoor voorkom je bijvoorbeeld zwellingen bij verstuikingen en kneuzingen.

Doorbloeding bevorderen

Goed toegepast kan arnica bloeduitstortingen deels of geheel voorkomen en ontstekingen afremmen. Als je direct na stoten arnica opsmeert, kan een blauwe plek voorkomen worden of tot een minimum worden beperkt. Arnica bevordert namelijk de doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, ontstekingen geremd en zwellingen verminderd.

Deze producten kunt u het beste gebruiken

Bij twijfel neem contact met ons op.

Axanova Cool patch 5 stuks
Verkoelende pleister voor soepele spieren en gewrichten. Direct merkbare, langdurige verkoelende werking. Na het aanbrengen van de Axanova Cool patch, merkt u direct een verkoelend effect dat gedurende ca 6 uur kan aanhouden dankzij een natuurlijk koelsysteem met menthol-hydrogel.Koude applicatie is een traditioneel effectieve therapie met pijn reducerende fysische eigenschappen als reactie op klachten van spieren en gewrichten.Voor koeling van de huid bij verrekking, verstuiking en bloeduitstortingen.Gebruiken op: nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten. Gebruiksaanwijzing 1. Folie van de patch verwijderen en op de gereinigde huid aanbrengen. 2. Door de patch strijkend met de hand aan te drukken kan de werking versterkt worden. 3. Sachet tegen warmte beschermen en na het openen weer goed afsluiten. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. maximaal 3 patches per dag. Niet te gebruiken op open wonden, beschadigde huid, slijmvlies, ogen en bij huidziekten. Gebruik direct beëindigen na irritaties. Niet in de ogen wrijven. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van kinderen bewaren en na gebruik direct weggooien. Werkzame stoffen Menthol, pepermuntolie.Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing! Conformité Européenne (CE) - EU conformance

€ 12,95*
Axanova Activ patches
Koude applicatie is een traditioneel effectieve therapie met pijn reducerende fysieke eigenschappen als reactie op klachten van spieren en gewrichten. De langdurige warmtewerking zorgt voor de nodige ontspanning. Helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten. Vermindert spierspanning en ontspant bij verkrampingen Gebruiken op: Nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten. Gebruiksaanwijzing 1. Folie van de patch verwijderen en op de gereinigde huid aanbrengen. 2. Door de patch strijkend met de hand aan te drukken kan de werking versterkt worden. 3. Sachet tegen warmte beschermen en na het openen weer goed afsluiten. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. maximaal 3 patches per dag. Niet te gebruiken op open wonden, beschadigde huid, slijmvlies, ogen en bij huidziekten. Gebruik direct beëindigen na irritaties. Niet in de ogen wrijven. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van kinderen bewaren en na gebruik direct weggooien. Werkzame stoffen Wintergroenolie en vanillyl butylether.Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing! Conformité Européenne (CE) - EU conformance

€ 12,95*
Axanova Activ gel 125ml
Verkoelt eerst en verwarmt daarna. Voor soepele spieren en gewrichten. Door de etherische oliën geeft Axanova activ gel eerst een verkoelend effect voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding.Axanova activ gel wordt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter. Handen en kleding blijven vetvrij.Gebruiken op:Nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten. Ingredienten Aqua, Isopropyl Alcohol, Peg-40 Hydrogenated Caster Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Menthol, Tromethamine, Carbomer, Picea Excelsa Leaf Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Glycosaminoglycans, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Limonene, Citral, LinaloolGebruiksaanwijzing Naar behoefte meermaal daags het betreffende lichaamsdeel licht in masseren. Niet in de ogen wrijven. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen jonger dan 4 jaar!Werkzame stoffen Menthol, dennennaald olie, sinaasappelolie, citroenolie, wintergroenolie, vanillyl butyl ether en glycosaminoglycaan.Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing! Conformité Européenne (CE) - EU conformance

€ 11,95*

Vragen?


Wil je meer weten, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *